×
Ședințe foto gravide, Fotografii de maternitate, Fotograf gravide Ploiești

Ședințe foto gravide, Fotografii de maternitate

Să fii însărcinată este cea mai mare binecuvântare pe care o femeie o poate avea, iar purtarea 9 luni a unei ființe rupte din tine este nemăsurabilă. Memorează acest moment deosebit, în fotografii profesionale, ce nu trebuie să lipsească din albumul cu amintiri al familiei.

Sedințele pe care le realizez se bazează 100% pe relaxarea ta și pe surprinderea momentelor și emoțiilor tale naturale. Nu trebuie să porți o rochie anume, sau sa ții în mână inimioare sau să stai în anumite poziții, dacă toate acestea nu te reprezintă sau nu te fac să te simți natural.

Totul se va face în ritmul tău, iar înainte de sedința foto, vom discuta diverse detalii prin care să înțeleg ce îți dorești, ce îți place și ce așteptări ai; Bineînțeles îți voi oferii multe idei și sfaturi astfel încât rezultatul final să fie unul memorabil și deosebit pe care ți-l vei aminti și peste 20 ani.

Curioasă de stilul meu? Vezi mai jos o parte din Portofoliul meu:

Este cel mai minunat mod prin care iti poti pastra amintirea pentru totdeauna si prin care iti poti readuce aminte de vremea in care pruncul nu era nascut. Surprinde emotia, tandretea parintilor si grija tatalui pentru mamica insarcinata in amintiri foto pentru totdeauna.
Da! Voi surprinde emotiile in fotografii a intregii familii dar si independent cu tine.
Cel mai optimim moment este in luna 7 sau luna 8 cand putem surprinde minunata burtica si relaxarea mamicii, dar, in functie de cum te simti, aceasta sedinta foto se poate realiza si mai tarziu.
Acestea pot fi realizate in natura, acasa la tine sau in studioul nostru special amenajat din Ploiesti. La cerere, sedintele foto de gravide se pot fac si in alte locuri/localitati dorite de client.
Stiu ca esti nerabdatoarea ca dupa sendita foto sa primesti fotografiile si din acest motiv, prioritatea mea este sa aleg si sa termin editarea foto intr-un timp cat mai scurt. Din experienta, vei primi fotografiile in maxim 24 ore de la terminarea sedintei foto.
Fotografiile realizate si trimise catre tine includ toate drepturile de autor, nu includ watermark (sigla mea) si le poti folosi cum doresti tu, fara nicio restrictie. Confidentialitatea lor este foarte importanta pentru mine iar publicarea lor in portofoliul meu online se va realiza numai cu acordul tau.

Ești la prima sarcină sau la a treia?
Burtica ta este diferită, tu ești diferită, starea ta este diferită.

Nu lasa timpul sa treaca… Adu-ti burtica la pozat si memoreaza acest moment unic!
Astept cu nerabdare sa te intalnesc!

Distribuie și prietenilor!

Vezi si celelalte servicii foto

Ședințe foto familie Ploiești, Ședințe foto familie și copii Ploiești
Familie și copii

Momentele petrecute în familie sunt minunate. Pastrează-le înrămate! Ședințe foto de familie și copii în Ploiești, în studio sau în aer liber Detalii

Ședințe foto 1 AN | Prima aniversare | Smash the cake | Ploiești
Aniversare

Sărbătorește-i primul anișor din viața lui printr-o ședință foto profesională în studioul din Ploiești Detalii

Ședințe foto Crăciun | Ploiești
Ședințe foto Crăciun

Ședințele foto de Crăciun surprind bucuria și emoțiile copilăriei. Păstrează aceste momente magice în imagini foto realizate în studioul din Ploiești lângă un decor special Detalii

Ședințe foto Paște | Ședințe foto iepuraș | Ploiești
Ședințe foto Paște

Ocazia perfectă în care să-i faci micuțului tău cadou o ședință foto de iepuraș cu iepurași 🐰realizată în studioul nostru din Ploiești Detalii

Let's Stay
   Connected